وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا
سرخط خبرها

عملکرد درخشان لژیونر ایرانی در برابر بحرین| سامانِ اسکوچیچ

  • کد خبر: ۶۹۹۱۷
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
عملکرد درخشان لژیونر ایرانی در برابر بحرین| سامانِ اسکوچیچ
تعویض‌های سرمربی کروات تیم ملی، نقطه اوج بازی با بحرین بود، به ویژه آنجایی که سامان قدوس وارد زمین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، برابر بحرین، یک تعویض همه سرنوشت بازی را تغییر داد و به نفع تیم ملی کرد؛ قدوس به‌جای میلاد محمدی وارد زمین شد و به‌عنوان هافبک راست در خط دوم بازی کرد تا حاج‌صفی بعد از مدت‌ها به‌سمت چپ خط دفاع برود. برابر هنگ‌کنگ نیز تیم ملی بازی را با ۲ هافبک کاملا شبیه هم و بیشتر ماهر در امور دفاعی یعنی عزت‌اللهی و نوراللهی استارت زد؛ از این ۲ گزاره می‌توان نتیجه گرفت که یکی از دلایل تغییر نتایج تیم ملی در نیمه دوم نسبت به نیمه اول، ترمیم ترکیب و بهتر‌شدن چیدمان است. ۲ نگاه به این نوع تغییرات اسکوچیچ می‌توان داشت: نگاه منفی که می‌گوید او هنوز به هر دلیلی، توان بازیکنانش را در ترکیب به‌خوبی نمی‌داند و به‌دلیل نداشتن بازی تدارکاتی، همچنان مشغول سعی و خطاست.


نگاه مثبت، اما از گیج‌کردن رقبا می‌گوید که مثلا بازی با ۲ هافبک‌دفاعی برابر هنگ‌کنگ برای نرسیدن بحرینی‌ها به ترکیب اصلی‌مان بود. تیم ملی برابر بحرین، بازی را با آرایش ۲-۴-۴ شروع کرد که در برخی دقایق خطی بود و در برخی دقایق با رفتن حاج‌صفی به‌سمت چپ و جلوتررفتن امیری تبدیل به لوزی می‌شد. در نیمه دوم و با حضور قدوس، به آرایش ۳-۳-۴ روی آورده شد و وقتی امیری به‌دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد، تیم ملی به چیدمان ۱-۳-۲-۴ رسید.

 

همین که تیم ملی توان بازی با انواع آرایش‌ها را دارد، نکته ویژه‌ای است. تفاوت نیمه دوم و نیمه اول را می‌توان چنین هم تحلیل کرد که اسکوچیچ به مربیگری در حین بازی علاقه‌مند است. او به‌جز آنالیز‌های همیشگی به دیدن نوع بازی حریف هم توجه دارد و به‌همین‌دلیل هم برابر بحرین، در ابتدای نیمه دوم تعویض کرد، سیستم بازی تیم ملی را تغییر داد و به ۳ گل رسید. اسکوچیچ در ۲ بازی قبلی نشان داد بازی‌خوانی خوبی دارد و می‌تواند با انجام تعویض‌های مناسب، روند و برنامه تیم را به‌طور‌کلی تغییر دهد و حریف را غافل‌گیر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->