سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

عملکرد درخشان لژیونر ایرانی در برابر بحرین| سامانِ اسکوچیچ

  • کد خبر: ۶۹۹۱۷
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
عملکرد درخشان لژیونر ایرانی در برابر بحرین| سامانِ اسکوچیچ
تعویض‌های سرمربی کروات تیم ملی، نقطه اوج بازی با بحرین بود، به ویژه آنجایی که سامان قدوس وارد زمین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، برابر بحرین، یک تعویض همه سرنوشت بازی را تغییر داد و به نفع تیم ملی کرد؛ قدوس به‌جای میلاد محمدی وارد زمین شد و به‌عنوان هافبک راست در خط دوم بازی کرد تا حاج‌صفی بعد از مدت‌ها به‌سمت چپ خط دفاع برود. برابر هنگ‌کنگ نیز تیم ملی بازی را با ۲ هافبک کاملا شبیه هم و بیشتر ماهر در امور دفاعی یعنی عزت‌اللهی و نوراللهی استارت زد؛ از این ۲ گزاره می‌توان نتیجه گرفت که یکی از دلایل تغییر نتایج تیم ملی در نیمه دوم نسبت به نیمه اول، ترمیم ترکیب و بهتر‌شدن چیدمان است. ۲ نگاه به این نوع تغییرات اسکوچیچ می‌توان داشت: نگاه منفی که می‌گوید او هنوز به هر دلیلی، توان بازیکنانش را در ترکیب به‌خوبی نمی‌داند و به‌دلیل نداشتن بازی تدارکاتی، همچنان مشغول سعی و خطاست.


نگاه مثبت، اما از گیج‌کردن رقبا می‌گوید که مثلا بازی با ۲ هافبک‌دفاعی برابر هنگ‌کنگ برای نرسیدن بحرینی‌ها به ترکیب اصلی‌مان بود. تیم ملی برابر بحرین، بازی را با آرایش ۲-۴-۴ شروع کرد که در برخی دقایق خطی بود و در برخی دقایق با رفتن حاج‌صفی به‌سمت چپ و جلوتررفتن امیری تبدیل به لوزی می‌شد. در نیمه دوم و با حضور قدوس، به آرایش ۳-۳-۴ روی آورده شد و وقتی امیری به‌دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد، تیم ملی به چیدمان ۱-۳-۲-۴ رسید.

 

همین که تیم ملی توان بازی با انواع آرایش‌ها را دارد، نکته ویژه‌ای است. تفاوت نیمه دوم و نیمه اول را می‌توان چنین هم تحلیل کرد که اسکوچیچ به مربیگری در حین بازی علاقه‌مند است. او به‌جز آنالیز‌های همیشگی به دیدن نوع بازی حریف هم توجه دارد و به‌همین‌دلیل هم برابر بحرین، در ابتدای نیمه دوم تعویض کرد، سیستم بازی تیم ملی را تغییر داد و به ۳ گل رسید. اسکوچیچ در ۲ بازی قبلی نشان داد بازی‌خوانی خوبی دارد و می‌تواند با انجام تعویض‌های مناسب، روند و برنامه تیم را به‌طور‌کلی تغییر دهد و حریف را غافل‌گیر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->